share link je!

Dengan hanya bermodalkan smartphone je, korang dah boleh dapat komisen dengan mula berbisnes dimana-mana tak kira masa sebagai seorang Affiliate.

Jomduuit bersama AVANA

Dengan ciri “Explore”, anda boleh jadi Affiliate untuk pelbagai jenama tempatan kegemaran anda 

hanya menerusi telefon pintar anda!

Pendaftaran percuma

Tiada had jenama untuk masuk

Tak perlu hantar barang

Tak perlu pegang stok

100% fleksibel

Mudahnya dapat komisen dengan Jomduuit!

Platform percuma untuk bantu mereka yang terkesan & jana pendapatan sampingan semudah ABC!

3 Langkah mudah komisen dalam poket dengan

"Share link je"

Kenapa Jomduuit ni best?

01

Pilih produk yang korang nak rekomen

02

Share link

03

Komisen masuk setelah transaksi berjaya

Terdapat pelbagai jenama tempatan yang eksklusif, korang tinggal pilih je & join sebagai Affiliate

Aik? Affiliate ni apa?

Affiliate ialah teknik dimana seseorang itu menjual & promote melalui platform digital. Tak perlu susah nak beli atau simpan produk, sebaliknya order customer korang akan dihantar terus ke HQ & biar diorang je settle! Korang hanya perlu dapatkan order dengan share link je dan BOOM, komisen terus masuk! Ka-ching!

Support berterusan!

Kami sedia membantu!

Hubungi
Kami

Ada soalan? Masih buntu macam mana nak mula? Jom join AVANA DuitHunters support sekarang! Dalam ni juga kami akan share tips-tips yang boleh bantu korang sebagai usahawan & siap ada webinar yang FREEMIUM tau!

92K+

Muat Turun

3K+

Reseller Aktif

50+

Jenama

1K+

Member
Telegram

Dah ready nak jadi usahawan moden yang bijak tanpa perlu bersusah payah?

Jomduuit sekarang & mula buat duit tepi dengan mudah!